Om oss

Cleverapps är ett retail managementsystem (RMS) för handlare av handlare. Allt började 1997, med en idé om ett nytt och effektivare affärssystem för detaljhandeln. Tillsammans med en leverantör av system togs då ett RMS fram som i tjugo års tid har använts av många ledande kedjor inom detaljhandeln i Sverige. År 2015 var det dags att skapa ett nytt och modernare system och därmed grundades Cleverapps.

Få ett bättre arbetsflöde
Tillsammans har vi som jobbar på Cleverapps lång erfarenhet av detaljhandel och systemutveckling. Därför vet vi vad som krävs för att du ska få ett bättre arbetsflöde och ökad lönsamhet. Vårt mål är att, genom smarta funktioner, göra din verksamhet så effektiv som möjligt – det ska vara enkelt att driva handel. Systemet ger dig överblick och kontroll över allt från inköp till försäljning.

CleverApps som knutpunkt
Idag är det fortfarande många som gör mycket manuellt. Vi arbetar för att så mycket som möjligt av ditt arbetsflöde ska vara automatiserat och smidigt. Samtidigt som vi vill knyta ihop dig och din butik med de leverantörer du behöver. Cleverapps interagerar med bland annat olika kassasystem (POS), e-handelssidor och marknadsplatser. Därför påbörjar vi ofta nya samarbeten för att göra det lättare för dig att sälja via flera kanaler, så kallad omnichannel. På så sätt kan vi skapa de bästa lösningarna för dig som kund. Det spelar ingen roll om du är ett varumärke, har en säljkanal eller flera – Cleverapps är ett system för dig.

Jag är intresserad!